kamaszgyerekem

Elég jó anya szubjektíven itt és most. Te hogy látod? Írd meg a sacir@citromail.hu-ra!

Rovatok

Amelyik kamasszal nincs gond, azzal gond van

2011.01.24. 13:03 KvizKaland

Ma elmondom

Címkék: beszélgetés üzenet

Ma elmondom, ma elmondom, ma elmondom. Hazamegyek, anyu kérdezi, mi volt az iskolában. Semmi – felelem. Mégsem mondom el – olvasom fiam lájkjai között. Vicces, szinte látom, ahogy az illető tyúklépésben megy hazafelé, hogy minél később kelljen elmondania…mit is? Valami oka van, hogy ma ez a kedvenc. Ez üzenet, villan át az agyamon, a biztonság kedvéért belenézek az elektronikus naplóba. Nincs új bejegyzés – aznap.

Két nappal később a szokásos sommás választ kapom a rutinkérdésre, igaz, kicsit bizonytalanul hangzik az a semmi. Félévzáráshoz közeledve belenézek megint az elektronikus naplóba, hogy lássam, minden rendben van-e. Biológiából a legfrissebb beírás: szö. Mi ez? Intőt kap, mert rendet bontott órán. Szóval ez nyomja két napja lelkét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszgyerekem.blog.hu/api/trackback/id/tr652609630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása