Amelyik kamasszal nincs gond, azzal gond van

2010.12.02. 11:49 KvizKaland

Kötelező ajándék tanároknak

Tényleg válság van. Az iskolában is. A tanárnő ajándékot követel a diákjaitól. Jobb lesz, ha összekapják magukat, különben leshetnek: utolsó órán is vérengzés lesz csengettyűszó és békés mézeskalácsozgatás helyett.

A minap az elitgimnázium egyik osztályfőnöke osztályfőnöki órán az ünnep jegyében lehordta diákjait, hogy milyen bunkóság, ha nem adnak ajándékot a tanáraiknak karácsonyra. Miheztartás végett emlékeztette őket, ilyen hozzáállással érthetetlen, hogyan várhatják el, hogy az utolsó órán ne legyen tanulás vagy számonkérés. Vegyék tudomásul, ő nem akar szégyenkezni a tanáriban, amikor a kollégái mutogatják, hogy melyik osztálytól mit kaptak – zárta magvas mondandóját. Felajánlotta még, segít az ötletelésben, ha csak ez lenne a baj.

Most főhet a fejünk, hogy mivel engesztelhetnénk ki az elégedetlenkedő tanárokat, akik a mi osztályunkat csak bunkókként emlegetik a tanáriban. 

Amúgy a bunkó osztály tavaly meglepetés búcsúbulit szervezett a szülési szabadságra távozó osztályfőnöküknek, saját készítésű tortával és ajándékkal, tisztességgel elköszöntek a kifutó tárgyakat tanító tanároktól, és a karácsonyt sem szokták elfelejteni. A figyelmességet persze ki kell érdemelni, lehet követelni is, csak akkor oda a lényeg. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszgyerekem.blog.hu/api/trackback/id/tr872488067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása